Services

Pragmatiske løsninger

Vi har sammensat vores services af brugervenlige og effektive tilbud fra markedets bedste producenter i pakker, så du hurtigt får løst dine udfordringer

Levering som SaaS eller licens

Du kan vælge, at vi drifter løsningerne for dig, så du blot skal betale én samlet ydelse inklusive implementering, eller du kan vælge at købe licenserne fra os

Til en attraktiv pris

Uanset om du drifter selv eller bruger vores platforme, så er du sikker på at få en konkurrencedygtig pris på løsningen af de udfordringer, du slås med

Se vores 9 effektive og målrettede cybersikkerheds- og operative services herunder

Blandt vores mest populære services finder du:

1. Cybersikkerhedstræning, 2. Sikring af AD og Azure AD, 3. Sårbarhedsanalyse, 4. Awarenestræning og pentest, 5. Passwordsikkerhed, 6. Website og pentest, 7. Anti-malware test, 8. Overvågning af hjemmesider og 9. Overvågning af din IT (onprem og cloud) infrastruktur

1. Cybertræning - on-line eller on-site

Vores cybertræningskurser er fokuseret på inspiration til viden og adfærdsændring og foregår via praktiske eksempler på emner som fx phishing, passwords, cyberangreb, browsing, e-mail og sensitive data..

Vi har også et kursus som er målrettet ledelsen med særlig fokus på emner som fx business e-mail compromise, ansvar, risiko og awareness


Hjælp mig med med at få undervist medarbejdere og ledelsen

Se vores webinar om AD sikring efter bedste praksis på vores webinarportal og vores modenhedsmodel om administrative rettigheder, så du hurtigt selv kan vurdere hvor sikker jeres opsætning af AD og admin rettigheder er.

2. Sikring af Active Directory og Azure AD

Purple Knight er et analyseprodukt fra Semperis som vi bruger til at undersøge dit Active Directory og Azure AD for opsætning efter bedste praksis. (Se YouTube video her).

Resultatet viser tydeligt, hvor der er brug for en mere sikker opsætning og hvordan dette skal implementeres.


Hjælp mig med at undersøge mit AD for sikkerhedsbrister

Se vores webinar om sårbarhedshåndtering efter bedste praksis på vores webinarportal og vores modenhedsmodel om sårbarheds-håndtering, så du hurtigt selv kan vurdere hvor effektiv jeres nuværende opdagelse, prioritering og mitigering egentlig er.

3. Sårbarhedsanalyse

Vi tilbyder en kontinuerlig scanning af dine eksterne og interne IP adresser og netværk, så du altid har en riskobaseret liste med sårbarheder, der kan rettes i prioriteret rækkefølge. Til dette bruger vi Tenable.IO som er en markedsledende sårbarhedsscanner (også kendt under navnet "Nessus"). Du kan købe dette som en service af os eller du kan købe Tenable.IO som en licens du selv ejer. Uanset hvilken model du vælger, hjælper dig gerne med at implementere og vedligeholde løsningen.


Hjælp mig med at scanne mit netværk for sårbarheder

Se vores webinar om awareness træning på vores webinarportal og vores modenhedsmodel om awarenesstræning, så du hurtigt selv kan vurdere hvor effektivt jeres nuværende awarenesstræningsprogram egentlig er.

4. Awarenesstræning og Phishingtest

Vi stiller en platform til rådighed og hjælper dig godt i gang (eller i mål hvis du ønsker det) med at lave effektiv awareness træning efter bedste praksis. Vores awareness træning giver målbare forbedringer af cyber-sikkerheden i organisationen og inkluderer naturligvis phishing test mails, så du kan se om brugerne husker hvad de har lært og undlader at klikke på phishing mails.

Vi har 3 forskellige platforme der alle er SaaS, men med hver deres formsprog og muligheder for tilpasning. Vores leverandører er Proofpoint, Sophos og AwareGO. Vi kan drifte systemerne for dig, eller du kan eje licenserne selv alt efter hvad du helst vil have. Husk at et godt awareness-træningsprogram er forankret i ledelsen af virksomheden og har en 2-3 årig horisont.


Hjælp mig med awareness træning og phishing mails
 

Se vores webinar på dansk om passwords, så du kan blive klogere på emner og komme i mål med at sikre organisationen mod dårlige, usikre og ens passwords. Vil du se alle vores webinarer på dansk om spændende cybersikkerhedsemner, er du velkommen til at besøge vores webinarportal.

5. Passwordsikkerhed

Kæmper din virksomhed også med dårlige og lækkede passwords eller ved du egentlig ikke hvor skidt det står til på password fronten? Vi tilbyder en service, hvor vi hjælper dig og virksomhedens brugere med at få styr på passwords, så de ikke bliver årsag til en større (og meget dyr) sikkerhedshændelse. Du kan vælge et eller flere af disse tiltag, men vi leverer helst nedenstående som én samlet effektiv pakke, så du kommer dårlige passwords til livs - nu og i fremtiden:
  • Find ud af hvor mange passwords der er lækket til cyberkriminelle og gør det umuligt at lave nye passwords som cyberkriminelle allerede kender (SpyCloud)
  • Giv brugerne et effektivt værktøj til at huske passwords som de kommer til at elske at bruge i hverdagen - både i virksomheden og privat. De skal blot huske 1 password med 2FA - så klarer systemet "resten" (LastPass)
  • Undersøg kernesystemer for dårlige administrative passwords og skift dem kontinuerligt til sikre passwords. (Specops og Thycotic)

Hjælp mig med at få en bedre password sikkerhed

6. Web- og Pentest

Hvilken eksponering har virksomheden på Internettet i form af applikationer / IP adresser og hvor sårbare er de? Vi hjælper dig med (kontinuerligt) at opdage dine eksponerede IP adresser og teste dem for sårbarheder. Ydeligere kan vi tilbyde automatiserede (eller gennemført af specielister) pentest med en detaljeret liste af sårbarheder, som du enten selv kan rette, eller som vi hjælper dig med at få rettet. Vores leverandør på dette område hedder Immuniweb og du kan få en demo ved at henvende dig til os på info@dediko.dk eller starte en prøveversion selv på dette link. Der findes faktisk også en community edition hvor du selv gratis kan afprøve noget af denne funktionalitet. 
En oversigt over alle de forskellige anvendelsesmuligheder finder du på dette link.


Hjælp mig med at undersøge min perimetersikkerhed

7. Antimalware test 

Tilhører du gruppen af organisationer, som har installeret et antimal-ware system (antivirus) og håber på at det virker - hvilket du først for alvor finder ud af, når du bliver angrebet? Men hvad hvis det ikke er tilstrækkeligt, så malware spreder sig i hele netværket? Vi tilbyder at teste dit antimalware setup med de nyeste eksempler på ransomware i samarbejde med PrecisionSec på nedenstående måde og komme med anbefalinger til forbedringer, så du kan være sikker på, at dit anti-malware system fungerer optimalt:

Se vores webinar om målrettet, aggressiv ransomware og få ideer til at forbedre organisationens modstandskraft. Ved at koble CIS kontrollerne fra vores CIS analyse og Center For Cyber Sikkerheds (CFCS) "Anatomien af målrettede ramsomware angreb" kan vi give et præcist billede af modstandskraften i din virksomhed relateret til ramsomware. Se evt. CFCS' publikation om gode råd til at forhindre et ransomwareagreb.

Anti-malware testforløb og indhold

1. Vi får adgang til en klient som har standardopsætningen fra din virksomhed, men ingen forbindelse til virksomheden - kun til Internettet
2. Vi laver en sårbarhedsscanning af klienten inklusive et CIS Benchmark
3. Vi afprøver om din antivirus/browser/dns sikkerhed stopper 10 ondsindede ip adresser og 10 ondsindede domæner
4. Vi henter 10 eksempler på den nyeste ransom/malware til klienten for at se om antimalwaresystemet forhindrer og fjerner dette
5. Vi udfører 10 ransomware angreb på klienten (med og uden internetforbindelse) for at se om og i hvilken grad antimalwaresystemet forhindrer et angreb og efterfølgende kryptering med ransomware
6. Vi udarbejder en rapport, som du kan bruge til at vurdere om du skal:
A) Have et bedre anti-malware system
B) Konfigurere det nuværende system anderledes
C) Indføre andre tiltag som fx fjernelse af admin rettigheder og sårbarheder, opsætning efter CIS benchmarks og application whitelisting


Hjælp mig med at teste effektiviteten af mit antimalwaresystem

Hjælp mig med at overvåge vores hjemmesider

8. Overvågning af hjemmesider

Vi tilbyder billigt og nemt at overvåge dine hjemmesider inklusive bl.a. web-site tilgængelighed, SSL certifikater, hjemmeside performance, hjemmeside defacement, omdømme, domæne udløb og mange flere.

Vi alarmerer nøglemedarbejdere via e-mail eller SMS og leverer oppetids- og performancerapporter, når det passer dig 24/7/365.

Du får selv en direkte adgang til vores overvågningssystem, så du evt. selv kan redigere overvågningen. Ellers står vi helt og fuldt for denne service.


Hjælp mig med at overvåge min IT infrastruktur

9. Overvågning af din infrastruktur

Vi hjælper dig hurtigt, effektivt og billigt med at overvåge de vigtigste dele af din IT (on-prem og cloud) infrastruktur og sende dig alarmer og rapporter automatisk. Du kan se eksempler på de mange forskellige systemer, som vi kan overvåge for dig, på billedet her til højre. Med vores overvågning sikrer du den driftsstabilitet der skal til for at holde virksomheden kørende. På den måde bliver du aldrig overrasket over servere der løber tør for diskplads, applikationer der ikke virker fordi kritiske services er stoppet eller Internetforbindelser der går ned og derfor stopper kritisk kommunikation til og fra virksomheden.

Her finder du Dediko A/S