Om os

Virksomheden

Your Security is our Passion

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder – typisk i mange år – omkring modning af deres cybersikkerhedsprofil. Vi fungerer som ekstern sparringspartner og hos mange kunder som en del af deres egen organisation. Vores kunders cybersikkerhed er en del af vores eget DNA.

Vi forbedrer aktivt og i praksis vores kunders cybersikkerhedsprofil, så sandsynligheden for et succesfuldt cyberangreb mindskes væsentligt og konsekvenserne i tilfælde af et angreb er overskuelige

Hovedelementerne i vores arbejde med din cybersikkerhed er:

R

Måling og analyse af niveauet af cybersikkerhed efter vores egen analysemodel “Sikkerhedsprofilen” som er baseret på CIS kontrollerne

R

Modning af cybersikkerhedsprogrammet og kommunikation af cybersikkerheds KPI / KRI til og fra ledelsen (herunder både CxO niveauet og bestyrelsen).

R

Implementering af processer og kontroller der gør cybersikkerheden mere robust og kontinuerlig. Dette inkluderer levering og implementering af de mange effektive softwareløsninger vi sælger, som SaaS services eller licenser fra markedets mest innovative producenter.

Har du brug for vores hjælp?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Tilmeld nyhedsbrevet

E-mails med følgende domæner besvares ikke: hotmail.com, gmail.com, yahoo.com og lign.

Vores historie

Draware etableres som driftsselskab for cybersikkerhedsløsninger af tidligere ledere fra Micrografx – deraf navnet Draware.

Draware udvider sortimentet af løsninger til at omfatte mere end 20 markedsledende producenter. Vi når en omsætning på 40M og har mere end 1.000 kunder i Norden.

Draware udvikler en skalerbar analysemodel baseret på CIS- kontrollerne og lancerer IT-Sikkerhedsbarometeret.

Draware sælger alle aktiver til Deloitte.

Drawares stigende vækst i både services og portefølje gav os en unik forståelse af det nordiske cybersikkerhedslandskab – og dermed også de serviceområder, som Draware med fordel burde opskalere. For at fremskynde opskaleringen gik vi først på udkig efter en partner med komplimenterende kompetencer, men fik dernæst mulighed for at sælge virksomheden til Deloitte, der ønskede at opruste på software- og analyseområdet.

Eftersom Deloitte netop kunne tilbyde en række ressourcer, der muliggjorde opskalering på kritiske områder, besluttede vi at sælge Drawares aktiviteter og træde ind i Deloittes softwareafdeling “Products & Services” i Risk Advisory. Drawares ledelse indgår som en central del af et øget fokus på rådgvining om cybersikkerhed hos Deloitte.

Alle Draware-aktiviteter bliver købt ud af Deloitte, og Drawares ledelse viderefører disse aktiviteter under navnet Dediko A/S.

Salg og implementering af standard software som revisionsfirma kan desværre være ganske udfordrende grundet diverse lovkrav og uafhængighedshensyn. Sidstnævnte sætter også begrænsninger for, hvilke services der kan tilbydes (som f.eks. implementering af software), hvilke kunder, der kan arbejdes med og hvordan vi må arbejde med kunderne. Disse udfordringer viste sig for begrænsende for vores ambitioner om at forbedre cybersikkerheden hos vores kunder i hele Norden.

Uden disse begrænsninger kan Dediko levere software, support og implementering – samt cybersikkerhedsservices og analyser – smidigt, hurtigt og effektivt til gavn for vores kunder. Det er i al sin enkelhed grunden til, at vi har valgt at træde ud af Deloitte og genetablere Drawares aktiviteter som Dediko. Nu ser vi frem til igen at kunne komme tættere på vores kunder og løfte niveauet af cybersikkerhed så godt og effektivt som muligt.