Webinarer

Tilmeld dig kommende webinarer om Cybersikkerhed – helt gratis!

Webinarer af Dediko

Mindst et webinar om måneden

Dediko er her for at dele sin omfattende erfaring inden for cybersikkerhed og hjælpe dig med at styrke cybersikkerheden i din virksomhed. Vores mål er at guide dig til succes ved at forbedre cybersikkerheden.. Tilmeld dig her.

Standarder for Cybersikkerhed
Hvad skal du vælge (fx til NIS2)

Torsdag d. 14. marts kl. 10-11

For at implementere Cybersikker som en proces kræver det, at du følger et eller flere rammeværk, så du kan demonstrere for omverdenen, at du arbejde efter bedste praksis tilmeld dig her.

Gør som mange af vores kunder

Deltag i vores månedlige gratis cybersikkerhedswebinarer, hvor vi deler praktisk erfaring om cybersikkerhedsemner, så du kan komme i mål med at forbedre cybersikkerheden i din virksomhed. Hvert webinar varer ca. 1 time, det optages så du kan se det når som helst på vores webinar portal, og webinarformatet er altid:

R

Bedste praksis: Vi gennemgår hvad bedste praksis er og hvordan du bruger den i arbejdet med cybersikkerheden

R

Demo: Vores kompetente producenter viser eksempler på hvordan bestemte løsninger løser udvalgte udfordringer

R

Cybersnacks: Gratis modenhedsmodeller udviklet til dig, så du kan vurdere din virksomheds cybersikkerhedsstyrke

Dedikos webinar portal

På vores webinar portal – gotostage.com – finder du informative videoer, som vi selv har lavet på dansk og i samarbejde med leverandørerne af de produkter, vi tilbyder dig.

Hvert webinar er udformet som en gennemgang af bedste praksis indenfor et bestemt cybersikkerhedsområde. Derefter kommer en leverandør og viser et praktisk eksempel på en applikation, der kan automatisere løsningen af det emne, webinaret handler om.

De fleste webinarer indeholder en gennemgang af en af vores mange cybersnacks, som hjælper dig gratis og nemt i gang med en modenhedsmåling af din virksomheds cybersikkerhedsstyrke. Du kan også se mere om vores CIS analysemodel som vi har udført for mere end 100 danske virksomheder og hjulpet dem på vej til en væsentligt styrket cybersikkerhed.

Tilmeld dig vores webinar- og nyhedsbrevsliste nederst på siden, og få løbende en mail om de seneste cybersikkerhedsnyheder og webinarer.

Alt afholdes og er skrevet på dansk, så du nemmere, hurtigere og målrettet kan forbedre din virksomheds (eller din egen) cybersikkerhed.