Cyberemner

Færdige Cybersikkerhedspolitikker til NIS2, CIS18 og ISO27002 – Klar til implementering!

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Christian Schmidt
chr@dediko.dk
+45 4576 2021

Forside / Cyberemner / Politikker

Udfordring

Fundamentale krav
Politikker og procesbeskrivelser er et fundamentalt krav i Cybersikkerhed og specifikt i NIS2, ISO27002 og CIS18. Problemet er bare at de fleste virksomheder slås med at få lavet, godkendt og vedligeholdt disse politikker, da ingen i virksomheden har lyst eller tid til at lave dem.

Udfordringer med implementering af Cyberpolitikker
I de virksomheder, der har lavet Cyberpolitikker, er der ofte en markant uoverensstemmelse mellem det der står i politikken og graden af implementering af politikken (i den virkelige verden). Det fører til en misrepræsentation af Cybersikkerheden i virksomheden hvilket er ”uheldigt” og ikke foreneligt med gældende compliancekrav.

Indirekte påvirkning fra NIS2 på virksomheder
I forbindelse med NIS2 vil mange virksomheden der ikke er direkte omfattet blive indirekte omfattes via krav fra deres kunder om at kunne dokumentere et vist niveau af GRC og Cybersikkerhed. Cybersikkerhed bliver udover en intern nødvendighed også et krav hvis du vil sælge  dine ydelser, services og produkter til kunderne.

Løsning

Effektiv opfyldelse af compliancekrav
Dediko har udviklet et nøglefærdigt sæt af politikker og proces-/procedurebeskrivelser til NIS2, CIS18 og ISO27002, som gør det nemt, hurtigt og effektivt at løse det problem én gang for alle.

Nøglefærdige løsninger fra Dediko
I modsætning til måneders arbejde (rimer på at det aldrig bliver gjort) på at udvikle politikkerne
fra grunden, kan du nu nøjes med at erhverve vores politikker og bruge 2-3 dage på at gennemgå dem (evt. samme med os). Så er du i mål med at opfylde dette compliancekrav til NIS2.

Opnå D-mærke certificering i Cybersikkerhed med Dediko
Ønsker du mere formelt at få en certificering i Cybersikkerhed så kan vi via politikkerne og vores erfaring hjælpe dig nemt, hurtigt og effektivt i mål med at blive D-mærke certificeret – bl.a. via disse nøglefærdige politikker og praktisk implementering af Cybersikkerhedstiltag.

For mere information Kontakt os gerne.

Kontakt os i dag for en personlig gennemgang og tilpasning af dine Cyberpolitikker til CIS18, NIS2, D-Mærket og ISO27002.

Ring eller skriv for at få den løsning, der passer præcis til dine behov!

Mere info

Vil du gerne nemt, billigt og hurtigt i mål med at få dokumenteret og implementeret de vigtigste Cybersikkerhedspolitikker til CIS 18, NIS2, ISO27002:2022 og D-mærket? Se YouTube videoen og hent PowerPoint præsentationen.

Gratis prøveudgaver

Du kan også få tilsendt 4 prøveudgaver af politikkerne så du kan fornemme hvad der indgår i pakken af politikker og processer. Udfyld blot formularen forneden. PDF’erne udsendes manuelt samme arbejdsdag.

    E-mails med følgende domæner besvares ikke: hotmail.com, gmail.com, yahoo.com og lign.