Om os

Medarbejdere

Vores team ser altid frem til at arbejde tæt med vores kunder samt løfte niveauet af cybersikkerhed så godt og effektivt som muligt.

Christian Schmidt

Christian Schmidt

Direktør

chr@dediko.dkLinkedIn
+45 40 20 26 96

Christian har drevet egen virksomhed i mere end 25 år og har udviklet “Sikkerhedsprofilen” som er vores CIS baserede analysemodel. Christian har lavet mere end 100 CIS analyser for alle typer af virksomheder i Danmark og har en dyb indsigt i Cybersikkerhed. Han har stor erfaring med at formidle cybersikkerhed til både CxO og bestyrelsesniveauet i en lang række danske virksomheder og er desuden specialist i software løsninger som Lansweeper, Tenable, ManageEngine, SolarWinds, Proofpoint, SpyCloud og mange flere. Ud over at være selvstændig har Christian været Director of Products & Services hos Deloitte.

Steffen Kjeldsen

Steffen Kjeldsen

Salgschef

stk@dediko.dk
+45 30 33 89 21

Steffen er specialist i levering og implementering af en række software løsninger med hovedfokus på ManageEngine. Steffen er ITIL grunduddannet og har stor erfaring med valg og implementering af ITSM-systemer.

Klaus Johansen

Klaus Johansen

Sales Engineer

kjo@dediko.dk
+45 30 33 08 40

Klaus er vores licens og salgsspecialist i ManageEngine samt en række af vores ledende løsninger indenfor Cybersikkerhed.

Marianne Friedmann Hollesen

Marianne Friedmann Hollesen

Key Account Manager

mfh@dediko.dk
+45 30 33 37 45

Marianne er ekspert i licensering og indkøb af softwareløsninger fra vores mange leverandører som fx Tenable, SentinelOne, ProofPoint, LastPass, Lansweeper, Sophos, Specops m.fl.

Michael Møller Kristensen

Michael Møller Kristensen

IT & Security Expert

msi@dediko.dk
+45 30 12 41 00

Michael har i mange år været tilknyttet Dediko og er vores livline for IT og Cybersikkerhed.

Majbritt Sinkjær

Majbritt Sinkjær

Financial Controller

msi@dediko.dk
+45 30 12 41 00

Majbritt styrer den finansielle relation med Dedikos kunder og er ansvarlig for fakturering og regnskab

Vores nye kollega?

Vores nye kollega?

Account manager

Vi har brug for flere dygtige, engagerede, sjove og vidende medarbejdere.

Har du lyst til at blive en del af vores energiske og engagerede team, som arbejder med de bedste leverandører, produkter og kunder? Så læs mere her.