Om os

Medarbejdere

Vores team ser altid frem til at arbejde tæt med vores kunder samt løfte niveauet af cybersikkerhed så godt og effektivt som muligt.

Christian Schmidt

Christian Schmidt

Direktør

chr@dediko.dkLinkedIn
+45 40 20 26 96

Christian har drevet egen virksomhed i mere end 25 år og har udviklet “Sikkerhedsprofilen” som er vores CIS baserede analysemodel. Christian har lavet mere end 100 CIS analyser for alle typer af virksomheder i Danmark og har en dyb indsigt i Cybersikkerhed.

Han har stor erfaring med at formidle cybersikkerhed til både CxO og bestyrelsesniveauet i en lang række danske virksomheder og er desuden specialist i software løsninger som Lansweeper, Tenable, ManageEngine, SolarWinds, Proofpoint, SpyCloud og mange flere. Ud over at være selvstændig har Christian været Director of Products & Services hos Deloitte.

Klaus Johansen

Klaus Johansen

Sales Engineer

kjo@dediko.dk
+45 30 33 08 40

Klaus er vores licens og salgsspecialist i ManageEngine samt en række af vores ledende løsninger indenfor Cybersikkerhed.

Marianne Friedmann Hollesen

Marianne Friedmann Hollesen

Key Account Manager

mfh@dediko.dk
+45 30 33 37 45

Marianne er ekspert i licensering og indkøb af softwareløsninger fra vores mange leverandører som fx Tenable, SentinelOne, ProofPoint, LastPass, Lansweeper, Sophos, Specops m.fl.

Toril Haraldsson

Toril Haraldsson

Senior Cybersikkerhedsrådgiver

tha@dediko.dk 
+45 30 33 30 17

Toril er PECB Certified ISO/IEC 27001 Implementer og specialist i at vurdere din Cybersikkerhed baseret på ISO27001/2 samt NIST CSF. Toril har før hun kom til Dediko arbejdet som Cybersikkerheds konsulent og rådgiver for flere store virksomheder – både danske og internationale.

Richardt Nordberg

Richardt Nordberg

Senior sikkerhedsrådgiver

rno@dediko.dk
+45 30 33 35 18

Richardt har arbejdet for en del af de største danske virksomheder med opbygning af datacentre og fysisk sikkerhed. Richardt kan hjælpe dig i forbindelse med fx NIS2 og kravene til at vurdere fysisk sikkerhed og Cybersikkerhed sammen.

Majbritt Sinkjær

Majbritt Sinkjær

Financial Controller

msi@dediko.dk
+45 30 12 41 00

Majbritt styrer den finansielle relation med Dedikos kunder og er ansvarlig for fakturering og regnskab

Søren Bo Raavig

Søren Bo Raavig

Software konsulent

sbr@dediko.dk
+45 30 33 35 20

Søren er ekspert i ManagEngine produkter og licenser og kan hjælpe dig med licenesfornyelse, opgradering, og nye licenser til ManageEngine og mange andre af vores producenters løsninger.

Vores nye kollega?

Vores nye kollega?

Account manager

Vi har brug for flere dygtige, engagerede, sjove og vidende medarbejdere.

Har du lyst til at blive en del af vores energiske og engagerede team, som arbejder med de bedste leverandører, produkter og kunder? Så læs mere her.

Ny medarbejder søges

Ny medarbejder søges

Licens- og ordrebehandler til back-office funktion

Søges ny kollega til licensstyring, ordrehåndtering og tilbudsgivning til vores største softwareleverandør. Vi henviser til vores annonce på Jobindex.