CIS

Alt hvad du behøver for at forbedre din cybersikkerhed

Center for Internet Security (CIS), har skabt et sæt bedste praksis til at forbedre cybersikkerheden.

CIS Kontroller

Et anbefalet sæt af bedste cybersikkerhedspraksis og defensive handlinger, der giver specifikke og handlingsrettede måder at forhindre de mest udbredte angreb og understøtte overholdelse i alle typer af it-miljøer (fx AD/AAD hybrid, Cloud, SaaS, PaaS, FaaS).

CIS-kontrollerne opdateres gennem en uformel fællesskabsproces for at forblive synkroniseret med nuværende bedste praksis inden for cybersikkerhed og et udviklende trusselslandskab. Eksperter fra regeringen, industrien og den akademiske verden bygger dette fællesskab op og samler deres ekspertise for at identificere effektive cybersikkerhedskontroller.

CIS-kontrollerne er vigtige, fordi de minimerer risikoen for databrud, datalæk, IP-tyveri, virksomhedsspionage, tab af privatliv, DoS og andre cybertrusler. CIS-kontroller hjælper virksomheder med løbende at overvåge og vedligeholde cyberforsvar uanset alarmniveauet.

CIS Implementeringsgrupper

Implementeringsgrupper (IG’er) hjælper organisationer med at prioritere CIS Kontroller baseret på deres ressourcer og risikoprofil. Der er tre IG’er baseret på den seneste version. Du kan se mere om dette under CIS Implementeringsgrupper.

Automatisering af CIS

De færreste virksomheder har ressourcer og erfaring nok til at implementere cybersikkerhed og opnå et målbart, robust og kommunikerbart resultat. Hos Dediko kan vi hjælpe dig med CIS Automatisering, ved brug af software og hardware løsninger, som gør implementeringen af de enkelte CIS kontroller mere robust.

CIS Analyse

Vil I gerne kende til jeres nuværende sikkerhedsprofil, kan vi hos Dediko gennemføre en hurtigt og effektivt interviewbaseret CIS analyse, efter vores egen analyse model – Sikkerhedsprofilen. I får klarhed om hvad ideelle cybersikkerhedsprofil burde være, og hvordan I kommer derhen.

Læs meget mere om CIS og hvad vi kan hjælpe med for at forbedre jeres cybersikkerhed – hurtigt, effektivt og målbart!

CIS analyser

CIS Implementeringsgrupper

CIS 18 Automatisering

CIS 18 Kontroller

Cyber 101