Jobopslag

Account Manager

Kunne du tænke dig et selvstændigt job, hvor du hjælper vores kunder i deres transformation mod større cybersikkerhed?

Og vil du primært arbejde hjemmefra med salg i et vækstområde, hvor du har fokus på vores største og mest succesfulde leverandør af cybersikkerhedssoftware og -services?

Dediko vokser – vil du med om bord?

Dediko (tidligere Draware) har med 30 år på bagen speciale i cybersikkerhed hos mellemstore og store kunder i Danmark. Vi forhandler og implementerer en række markedsførende softwareløsninger inden for cybersikkerhed.

Desuden er vi eksperter i cybersikkerhedsanalyser (CIS kontrollerne). Og det er på basis af dem, at vi kan hjælpe vores kunder i mål, så de kan modstå cyberangreb.

”Vi er et mindre, men godt sammentømret team. Vi har det sjovt, men vækster også, så vi har brug for mindst én ny kollega som kan hjælpe med at fortsætte væksten i softwaresalget,” forklarer direktør Christian Schmidt.

Rådgiv vores kunder til de helt rigtige løsninger

Vi ser cybersikkerhed som et forretningsproblem, som vi hjælper vores kunder med at løse. På den baggrund træder du ind i rollen som rådgiver for dine kunder – både de eksisterende, som gerne vil have fornyet deres licenser eller opgradere/supplere med nyt software, men også leads, som skal følges op på, så de bliver vores nye, glade kunder.

De løsninger, du tilbyder, kommer fra vores største leverandør, Manage Engine, som du får et tæt samarbejde med. De genererer også leads til dig, som det er din opgave at sortere og prioritere.

Din hverdag foregår bag din computer og telefon fra din hjemmearbejdsplads. Men én gang om ugen mødes vi alle i Københavnsområdet for at vende stort og småt, og én gang årligt besøger vi Manage Engine i Chennai, Indien. Udover samarbejdet med Manage Engine vil du også:

  • Planlægge events, der er samarbejds- eller salgsfremmende
  • Lave krydssalgskampagner
  • Følge op på deltagere på vores webinarer med salgsfremmende aktiviteter
  • Bestille licenser
  • Følge op på kunderne undervejs, så vi ved, om de får brugt deres produkter.

Har du erfaring med salg og interesse for teknik?

Du trives i en hverdag, hvor du taler med mange forskellige mennesker over telefonen – fra IT-chefen til de teknikere, som skal bruge løsningerne. Og så sætter du en ære i at forstå deres udfordringer og rådgive.

Desuden interesserer du dig for teknik, så du kan forstå de produkter, du sælger. Din produktviden vil opbygges gradvist, så det er vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig. Ellers forestiller vi os, at du:

  • Formodentligt har stiftet beskedskab med salg af teknisk software eller hardware og kender til den klassiske salgscyklus – alternativt har du en salgsbaggrund og stor interesse for software
  • Måske har kendskab til softwarebranchen og meget gerne erfaring med cybersikkerhed
  • Har kørekort (og gerne en bil)
  • Er dansk statsborger og klar til at fremvise straffeattest (et krav fra mange af vores kunder)
  • Taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Christian Schmidt på 40 20 26 96.

Send dit CV allerede i dag til Christian på chr@dediko.dk.