Services

Awarenesstræning og Phishingtest

Forside / Services / Awarenesstræning og Phishingtest

Vi stiller en platform til rådighed og hjælper dig godt i gang (eller i mål hvis du ønsker det) med at lave effektiv awareness træning efter bedste praksis. Vores awareness træning giver målbare forbedringer af cybersikkerheden i organisationen og inkluderer naturligvis phishing test mails, så du kan se om brugerne husker hvad de har lært og undlader at klikke på phishing mails.

Vi har 3 forskellige platforme der alle er SaaS, men med hver deres formsprog og muligheder for tilpasning. Vores leverandører er Proofpoint, KnowBe4, Sophos og AwareGO. Vi kan drifte systemerne for dig, eller du kan eje licenserne selv alt efter hvad du helst vil have. Husk at et godt awareness-træningsprogram er forankret i ledelsen af virksomheden og har en horisont på 2-3 år.

Se vores webinar om awareness træning på vores webinarportal og vores modenhedsmodel om awarenesstræning, så du hurtigt selv kan vurdere hvor effektivt jeres nuværende awarenesstræningsprogram egentlig er.

Hent PDF-udgaven af Proofpoint Cyber awareness træning eller udfyld kontaktformularen og få hjælp med awareness træning og phishing mails. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 4576 2021 og hør mere om hvordan, vi kan hjælpe dig.

    E-mails med følgende domæner besvares ikke: hotmail.com, gmail.com, yahoo.com og lign.