Services

Passwordsikkerhed

Forside / Services / Passwordsikkerhed

Kæmper din virksomhed også med dårlige og lækkede passwords eller ved du egentlig ikke hvor skidt det står til på password fronten? Vi tilbyder en service, hvor vi hjælper dig og virksomhedens brugere med at få styr på passwords, så de ikke bliver årsag til en større (og meget dyr) sikkerhedshændelse. Du kan vælge et eller flere af disse tiltag, men vi leverer helst nedenstående som én samlet effektiv pakke, så du kommer dårlige passwords til livs – nu og i fremtiden:

  • Find ud af hvor mange passwords der er lækket til cyberkriminelle og gør det umuligt at lave nye passwords som cyberkriminelle allerede kender (SpyCloud)
  • Giv brugerne et effektivt værktøj til at huske passwords som de kommer til at elske at bruge i hverdagen – både i virksomheden og privat. De skal blot huske 1 password med 2FA – så klarer systemet “resten” (LastPass og Keeper Security)
  • Undersøg kernesystemer for dårlige administrative passwords og skift dem kontinuerligt til sikre passwords. (Specops og Delinea)

Se vores webinar på dansk om passwords, så du kan blive klogere på emner og komme i mål med at sikre organisationen mod dårlige, usikre og ens passwords. Vil du se alle vores webinarer på dansk om spændende cybersikkerhedsemner, er du velkommen til at besøge vores webinarportal.

Ring til os på telefon +45 4576 2021 og hør mere om hvordan, vi kan hjælpe med at få en bedre passwordsikkerhed. Vi kan også ringe dig op hvis du udfylder kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

    E-mails med følgende domæner besvares ikke: hotmail.com, gmail.com, yahoo.com og lign.