Webinarer


Tilmeld dig vores webinar- og nyhedsbrevsliste på forsiden, så du altid får en mail om de seneste cybersikkerhedsnyheder og webinarer. 

Alt afholdes og er skrevet på dansk, så du nemmere, hurtigere og målrettet kan forbedre din virksomheds (eller din egen) cybersikkerhed.

Gør som mange af vores kunder...

Deltag i vores månedlige gratis cybersikkerhedswebinarer, hvor vi deler praktisk erfaring om cybersikkerhedsemner, så du kan komme i mål med at forbedre cybersikkerheden i din virksomhed. Hvert webinar varer ca. 1 time, det optages så du kan se det når som helst på vores webinar portal, og webinarformatet er altid: 

 
Bedste praksis: Vi gennemgår hvad bedste praksis er og hvordan du bruger den i arbejdet med cybersikkerheden
Demo: Vores kompetente producenter viser eksempler på hvordan bestemte løsninger løser udvalgte udfordringer
Cybersnacks: Gratis modenhedsmodeller udviklet til dig, så du kan vurdere din virksomheds cybersikkerhedsstyrke

Fokuswebinar: Passwords

Se vores webinar om Passwords. Selvom der advokeres for mindre brug af passwords, så er de fleste systemer stadig beskyttet med et brugerid og et password. Derfor er det meget vigtigt at hele organisationen (brugerne og IT) stadig har en god og sikker opsætning af passwords. Men hvad er det (bedste praksis?) og hvordan kan vi hjælpe brugerne og IT til at håndtere adgang og passwords på en mere sikker måde. Du kan få hjælpe til at måle password modenheden i din virksomhed. Det kalder vi vores Cybersnack og kan se mere om dette på vores on-line modenhedsmodel.

Tilmeld dig de 2 kommende webinarer

Før, under og efter en Cyberhændelse er en plan for at opdage, håndtere og mitigere konsekvenserne af et cyberangreb al afgørende for at omfanget af skaden. Men har din virksomhed/organisation den nødvendige viden og kapacitet (manpower og systemer) til at forsvare dig effektivt mod et målrettet cyberangreb som fx ransomware? På dette webinar gennemgår vi forskelle og ligheder mellem Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR) og Managed Threat Response (MTR) samt hvad du kan og skal bruge det til for at redde din virksomhed i gennem en større cyberhændelse

Med den rigtige opsætning af SPD, DKIM og specielt DMARC kan du i stor udstrækning forhindre malicious- og phishing mails der kan føre til et katastrofalt cyberangreb mod din virksomhed. Men er disse indstillinger korrekt implementeret i din virksomhed (for alle dine domæner) og hvordan overvåges DMARC? Du får råd og vejledning til at aktive disse og mange andre indstillinger og du vil efter webinaret have en dybere forståelse af bl.a. SPF, DKIM og DMARC betydning i at forhindre et cyberagreb.

ManageEngine webinarer i maj måned

New-age threats are orchestrated whimsically. With accelerated cloud adoptions and the threat landscape changing dramatically, the odds of detecting threats in their early stages seem almost impossible. You need to start today to steer clear of cyberthreats. If things don't go your way, you need ample tricks under your sleeve to detect and remediate malicious incidents in your network. In this webinar, we'll discuss how you can prevent, detect, and remediate threats using a SIEM solution.
  • New-age cyberthreats and how to prevent them.
  • Using user and entity behavior analytics to identify malicious insider threats.
  • Real-time analytics and alerts in mitigating threats.
  • Turning to the MITRE ATT&CK framework for threat detection.
  • Remediating threats using automated incident response mechanism.
  • Managing incidents using a dedicated incident management console.

Cyberattackers of today have numerous sophisticated ways to attack an organization's Active Directory (AD) infrastructure. Once they get in, they can wreak some serious havoc. And then there is the continuous threat of trusted insiders who can compromise your AD.
  • Why monitoring and protecting your AD is critical.
  • Some AD best practices to improve security.
  • Live demo of an Active Directory attack.
  • Techniques for detecting presence of attackers.

Cloud security frameworks can be complex. Who is responsible for security in the cloud? Whether it is the user or the vendor is still an ongoing debate. Gartner predicts that by 2023, users will contribute to a whopping 99%* of cloud security breaches due to misconfigurations.

Let's face it. You need the right set of tools to detect and remediate cloud attacks Want to configure access controls in the cloud? Discover and regulate the use of malicious

applications? CASB does it all and more

Dedikos webinar portal (gotostage)

På vores webinar portal finder du informative videoer, som vi selv har lavet på dansk og i samarbejde med leverandørene af de produkter, vi tilbyder dig. Hvert webinar er udformet som en gennemgang af bedste praksis indenfor et bestemt cybersikkerhedsområde. Derefter kommer en leverandør og viser et praktisk eksempel på en applikation, der kan automatisere løsningen af det emne, webinaret handler om. De fleste webinarer indeholder en gennemgang af en af vores mange cybersnacks, som hjælper dig gratis og nemt i gang med en modenhedsmåling af din virksomheds cybersikkerhedsstyrke. Du kan også se mere om vores CIS analysemodel som vi har udført for mere end 100 danske virksomheder og hjulpet dem på vej til en væsentligt styrket cybersikkerhed.