Webinarer


Tilmeld dig vores webinar- og nyhedsbrevsliste på forsiden, så du altid får en mail om de seneste cybersikkerhedsnyheder og webinarer. 

Alt afholdes og er skrevet på dansk, så du nemmere, hurtigere og målrettet kan forbedre din virksomheds (eller din egen) cybersikkerhed.

Gør som mange af vores kunder...

Deltag i vores månedlige gratis cybersikkerhedswebinarer, hvor vi deler praktisk erfaring om cybersikkerhedsemner, så du kan komme i mål med at forbedre cybersikkerheden i din virksomhed. Hvert webinar varer ca. 1 time, det optages så du kan se det når som helst på vores webinar portal, og webinarformatet er altid: 

 
Bedste praksis: Vi gennemgår hvad bedste praksis er og hvordan du bruger den i arbejdet med cybersikkerheden
Demo: Vores kompetente producenter viser eksempler på hvordan bestemte løsninger løser udvalgte udfordringer
Cybersnacks: Gratis modenhedsmodeller udviklet til dig, så du kan vurdere din virksomheds cybersikkerhedsstyrke

Fokuswebinar: SOC og IR

Se vores webinar om SOC og Incident response. Det er ikke et spørgsmål om organisationen bliver ramt af malware men hvornår, hvor ofte og i hvilket omfang. Når den helt store hændelse indtræffer er det af afgørende betydning for konsekvensen af angrebet at kunne håndtere det effektivt og rettidigt. Tal fra Verizon peger på at der i gennemsnit kan gå op til et 2 måneder (Dwell time) før mange angreb opdages. Men hvad er bedste praksis og hvordan håndterer du incident response?

Tilmeld dig de kommende webinarer i 2022

Den 17. november 10-11

Active Directory og Aure Active Directory er det typiske og ultimative mål i et Cyberangreb hvor Cyberkriminelle øsnker at opnå ubegrænsede rettigheder i netværket. Efterfølgende kan AD udsættes for en række klassike angreb og dit foregående arbejde for at "hærde AD" med de rigtige indstillinger afgør hvor nemt eller svært de Cyberkriminelle vil have ved at erobre AD. Vi gennemgår hardening teknikker, målinger for AD hardening, angrebs former samt hvad du skal gøre i praksis for at gøre det så mindre sandsynligt at du blive offer for et succefuld Cyberangreb, men stor (ultimativ?) skade på virksomhedens produktivitet og IP som følge. Vi ser også nærmere på MITRE ATT&CK M1015 (AD) samt Azure og MITRE ATT&CK (https://attack.mitre.org/matrices/enterprise/cloud/azuread/).

Den 7. december 10-11

Ransomware kan være altødelæggende og distruptive på virksomhedens produktion og produktivitet, for ikke at tale om risikoen for miste IP og andre sensitive oplysninger. Men det er muligt ved at arbejde målrettet med CIS kontrollerne, MITRE ATT&CK og mitigerende tiltag at nedsættes risikoen for et Ransomware angreb til en acceptabel størrelse og ligeledes konsekvensen af et angreb. Men præcis hvilke tiltag kræver det, i hvilken rækkefølge og med hvilke målbare kontroller? Det gennemgår vi i dette webinar og giver dig både opskriften og en cybersnack så du kan komme i gang med det samme.

Dedikos webinar portal (gotostage)

På vores webinar portal finder du informative videoer, som vi selv har lavet på dansk og i samarbejde med leverandørene af de produkter, vi tilbyder dig. Hvert webinar er udformet som en gennemgang af bedste praksis indenfor et bestemt cybersikkerhedsområde. Derefter kommer en leverandør og viser et praktisk eksempel på en applikation, der kan automatisere løsningen af det emne, webinaret handler om. De fleste webinarer indeholder en gennemgang af en af vores mange cybersnacks, som hjælper dig gratis og nemt i gang med en modenhedsmåling af din virksomheds cybersikkerhedsstyrke. Du kan også se mere om vores CIS analysemodel som vi har udført for mere end 100 danske virksomheder og hjulpet dem på vej til en væsentligt styrket cybersikkerhed.