Webinarer


Tilmeld dig vores webinar- og nyhedsbrevsliste på forsiden, så du altid får en mail om de seneste cybersikkerhedsnyheder og webinarer. 

Alt afholdes og er skrevet på dansk, så du nemmere, hurtigere og målrettet kan forbedre din virksomheds (eller din egen) cybersikkerhed.

Gør som mange af vores kunder...

Deltag i vores månedlige gratis cybersikkerhedswebinarer, hvor vi deler praktisk erfaring om cybersikkerhedsemner, så du kan komme i mål med at forbedre cybersikkerheden i din virksomhed. Hvert webinar varer ca. 1 time, det optages så du kan se det når som helst på vores webinar portal, og webinarformatet er altid: 

 
Bedste praksis: Vi gennemgår hvad bedste praksis er og hvordan du bruger den i arbejdet med cybersikkerheden
Demo: Vores kompetente producenter viser eksempler på hvordan bestemte løsninger løser udvalgte udfordringer
Cybersnacks: Gratis modenhedsmodeller udviklet til dig, så du kan vurdere din virksomheds cybersikkerhedsstyrke

Fokuswebinar: Passwords

Se vores webinar om passwords, hvor du kan lære, hvordan man hjælper medarbejderne - inklusive de administrative - med at lave gode sikre passwords. Vi gennemgår emnet "entrophy" som er den teoretiske passwordstyrke og viser eksempler på, hvordan du kan se om dine passwords allerede er kendt af cyberkriminelle (lækket til Internettet uden du ved det). Med webinaret følger også vores cybersnack om password-modenhed, som du kan hente kvit og frit. 

Tilmeld dig de 3 kommende webinarer

Phishingtræning og -test (24/feb/2022)

Phishing mails og Internet aktivitet står for 95% af starten på alle cyberangreb, så det er vigtigt at dine medarbejdere / kollegaer er uddannet bedst muligt og testet bedst muligt, så der er færre, der klikker på phishing mails. Vi ser nærmere på bedste praksis, status på phishing og Proofpoint PSAT.

Sårbarheder i websites (24/mar/2022)

Internetvendte IP adresser, websites og services kan udgøre en alvorlig trussel mod virksomhedens cybersikkerhed. Sensitive data kan lækkes til cyberkriminelle, hvis de har kritiske sårbarheder. Derfor bør hjemmesiderne testes efter bl.a. OWASP modellen og målrettede applikationstests. Som eksempler på software får vi besøg af bl.a. Tenable.

E-mail sikkerhed (21/april/2022)

95% af alle trusler kommer via e-mail og det er ekstremt vigtigt at opsætning, awareness, filtrering og håndtering af e-mail arbejder sammen. Vi giver gode råd til bedste praksis og forklarer hvad skal du gøre for at holde truslerne ude af medarbejdernes indbakker? Vi udleverer en cybersnack og viser GreatHorn plug-in til M365 og aktiv e-mail overvågning.

Dedikos webinar portal (gotostage)

På vores webinar portal finder du informative videoer, som vi selv har lavet på dansk og i samarbejde med leverandørene af de produkter, vi tilbyder dig. Hvert webinar er udformet som en gennemgang af bedste praksis indenfor et bestemt cybersikkerhedsområde. Derefter kommer en leverandør og viser et praktisk eksempel på en applikation, der kan automatisere løsningen af det emne, webinaret handler om. De fleste webinarer indeholder en gennemgang af en af vores mange cybersnacks, som hjælper dig gratis og nemt i gang med en modenhedsmåling af din virksomheds cybersikkerhedsstyrke. Du kan også se mere om vores CIS analysemodel som vi har udført for mere end 100 danske virksomheder og hjulpet dem på vej til en væsentligt styrket cybersikkerhed.