Webinarer

Tilmeld dig de kommende gratis webinarer om Cybersikkerhed

Hvordan kan en PAM løsning forhindre et Cyberangreb?


Den 25. maj kl. 10-11

Håndteringen af sikker adgang til ressourcer på netværket kræver en Privileged Access Management (PAM) løsning. Men hvad kan du nærmere bruge sådan en løsning til og hvad er bedste praksis? Vi se nærmere på PAM som en central funktion i Cybersikkerheden samt hvad det kræver at få implementeret en PAM løsning. Som et eksempel på en PAM løsning viser vi NetWrix Privilege Secure sammen med producenten. Og så får du naturligvis vores PAM Cybersnack så du hurtigt og nemt kan komme i gang med PAM. Tilmeld dig her


Tilmeld dig vores webinar- og nyhedsbrevsliste på forsiden, så du altid får en mail om de seneste cybersikkerhedsnyheder og webinarer. 

Alt afholdes og er skrevet på dansk, så du nemmere, hurtigere og målrettet kan forbedre din virksomheds (eller din egen) cybersikkerhed.

Gør som mange af vores kunder...

Deltag i vores månedlige gratis cybersikkerhedswebinarer, hvor vi deler praktisk erfaring om cybersikkerhedsemner, så du kan komme i mål med at forbedre cybersikkerheden i din virksomhed. Hvert webinar varer ca. 1 time, det optages så du kan se det når som helst på vores webinar portal, og webinarformatet er altid: 

 
Bedste praksis: Vi gennemgår hvad bedste praksis er og hvordan du bruger den i arbejdet med cybersikkerheden
Demo: Vores kompetente producenter viser eksempler på hvordan bestemte løsninger løser udvalgte udfordringer
Cybersnacks: Gratis modenhedsmodeller udviklet til dig, så du kan vurdere din virksomheds cybersikkerhedsstyrke

Fokuswebinar: SOC og IR

Se vores webinar om SOC og Incident response. Det er ikke et spørgsmål om organisationen bliver ramt af malware men hvornår, hvor ofte og i hvilket omfang. Når den helt store hændelse indtræffer er det af afgørende betydning for konsekvensen af angrebet at kunne håndtere det effektivt og rettidigt. Tal fra Verizon peger på at der i gennemsnit kan gå op til et 2 måneder (Dwell time) før mange angreb opdages. Men hvad er bedste praksis og hvordan håndterer du incident response?

NIS2 Webinar den tirsdag d. 31. januar

I 2024 skal en del af de danske virksomheder og institutioner opfylde NIS2 direktivet, der netop er vedtaget i EU. Du har således små 2 år til at finde ud af følgende:

Hvordan skal du måle, implementere og dokumentere det foreskrevne niveau af Cybersikkerhed efter NIS2 direktivet? Se mere på vores webinar som du kan melde dig til her

Dedikos webinar portal (gotostage)

På vores webinar portal finder du informative videoer, som vi selv har lavet på dansk og i samarbejde med leverandørene af de produkter, vi tilbyder dig. Hvert webinar er udformet som en gennemgang af bedste praksis indenfor et bestemt cybersikkerhedsområde. Derefter kommer en leverandør og viser et praktisk eksempel på en applikation, der kan automatisere løsningen af det emne, webinaret handler om. De fleste webinarer indeholder en gennemgang af en af vores mange cybersnacks, som hjælper dig gratis og nemt i gang med en modenhedsmåling af din virksomheds cybersikkerhedsstyrke. Du kan også se mere om vores CIS analysemodel som vi har udført for mere end 100 danske virksomheder og hjulpet dem på vej til en væsentligt styrket cybersikkerhed.