Om os

Your Security is our Passion

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder - typisk i mange år - omkring modning af deres cybersikkerhedsprofil. Vi fungerer som ekstern sparringspartner og hos mange kunder som en del af deres egen organisation. Vores kunders cybersikkerhed er en del af vores eget DNA. Hovedelementerne i vores arbejde med din cybersikkerhed er:

 
Måling og analyse af niveauet af cybersikkerhed efter vores egen analysemodel "Sikkerhedsprofilen" som er baseret på CIS kontrollerne
Modning af cybersikkerhedsprogrammet og kommunikation af cybersikkerheds KPI / KRI til og fra ledelsen (herunder både CxO niveauet og bestyrelsen).
Implementering af processer og kontroller der gør cybersikkerheden mere robust og kontinuerlig. Dette inkluderer implementering af de mange effektive software løsninger, vi sælger som SaaS services eller licenser.

Dediko® A/S
CVR: DK 18 66 32 95
Højbjerg Vang 18, DK-2840 Holte, Danmark
Tel: +45 45 76 2021, www.dediko.dk, info@dediko.dk 
Regninger bedes sendt til invoice@dediko.dk 

Kontaktinformation

Adresse

Højbjerg Vang 18

DK-2840 Holte

Danmark

E-mail
Telefonnummer

Mød os her

Christian Schmidt

Direktør

Christian har drevet egen virksomhed i mere end 25 år og har udviklet "Sikkerhedsprofilen" som er vores CIS baserede analysemodel. Christian har lavet mere end 100 CIS analyser for alle typer af virksomheder i Danmark og har en dyb indsigt i Cybersikkerhed. Han har stor erfaring med at formidle cybersikkerhed til både CxO og bestyrelses niveauet i en lang række danske virksomheder og er desuden specialist i software løsninger som fx Lansweeper, Tenable, ManageEngine, SolarWinds, Proofpoint, SpyCloud og mange flere. Ud over at være selvstændig har Christian været director for Deloittes afdeling for "Products & Services".
Kontakt Christian på chr@dediko.dk, +45 40 20 26 96

Steffen Kjeldsen

Salgschef

Steffen er specialist i levering og implementering af en række software løsninger - først og fremmest ManageEngine. Steffen er ITIL grunduddannet og har stor erfaring med valg og implementering af ITSM systemer.
Kontakt Steffen på stk@dediko.dk, +45 30 33 89 21

Marie Hjelmsø

Salgskonsulent

Marie arbejder med software licenser og er ekspert i alle andre licenser end ManageEngine, hvilket vil sige Tenable, Lansweeper, ProofPoint, SolarWinds og mange flere.
Kontakt Marie på meh@dediko.dk eller på mobil +45 41 29 22 31

Line Schmidt

Marketing specialist

Line arbejder med vores marketinginitiativer og hjemmeside så du nemt kan finde information om vores leverandører, produkter og services.
Kontakt Line på lss@dediko.dk

DIG?

Salgs- eller teknisk specialist

Vi har brug for flere dygtige, engagerede, sjove og vidende mejarbejdere.
Har du lyst til at blive en del af vores energiske og engagerede team, som arbejder med de bedste leverandører, produkter og kunder? 
Kontakt Christian Schmidt på telefon eller mail.

Your Security is our Passion

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for aktivt og i praksis at forbedre deres cybersikkerhedsprofil, så sandsynligheden for et succesfuldt cyberangreb mindskes væsentligt og konsekvenserne i tilfælde af et angreb er overskuelige. Det gør vi bl.a. ved at:

 
Gennemføre cybersikkersanalyser efter CIS kontrollerne
Dokumentere og implementere kontroller og processer der gør cybersikkerheden mere robust
Levere, implementere og hjælpe med software som kan automatisere cybersikkerheden fra markedets mest innovative producenter

Dedikos historie

2000 - Draware etableres som driftsselskab for cybersikkerheds-løsninger af tidligere ledere fra Micrografx - deraf navnet Draware.

2001-2020 - Draware udvider sortimentet af løsninger til at omfatte mere end 20 markedsledende producenter. Vi når en omsætning på 40M og har mere end 1.000 kunder i Norden.

2012 - Draware udvikler en skalerbar analysemodel baseret på CIS- kontrollerne og lancerer IT-Sikkerhedsbarometeret.

2021 - Draware sælger alle aktiver til Deloitte. Drawares ledelse indgår som en central del af et øget fokus på rådgvining om cybersikkerhed hos Deloitte.

2022 - Alle Draware-aktiviteter bliver købt ud af Deloitte, og Drawares ledelse viderefører disse aktiviteter under navnet Dediko A/S.

Salget af Draware til Deloitte

Drawares stigende vækst i både services og portefølje gav os en unik forståelse af det nordiske cybersikkerhedslandskab - og dermed også de serviceområder, som Draware med fordel burde opskalere. For at fremskynde opskaleringen gik vi først på udkig efter en partner med komplimenterende kompetencer, men fik dernæst mulighed for at sælge virksomheden til Deloitte, der ønskede at opruste på software- og analyseområdet. Eftersom Deloitte netop kunne tilbyde en række ressourcer, der muliggjorde opskalering på kritiske områder, besluttede vi at sælge Drawares aktiviter og træde ind i Deloittes softwareafdeling "Products & Services" i Risk Advisory.


Tættere på kunderne hos Dediko

Salg og implementering af standard software som revisionsfirma kan desværre være ganske udfordrende grundet diverse lovkrav og uafhængighedshensyn. Sidstnævnte sætter også begrænsninger for, hvilke services der kan tilbydes (som eksempelvis implementering af software), hvilke kunder, der kan arbejdes med og hvordan vi må arbejde med kunderne. Disse udfordringer viste sig for begrænsende for vores ambitioner om at forbedre cybersikkerheden hos vores kunder i hele Norden. 

Uden disse begrænsninger kan Dediko levere software, support og implementering – samt cybersikkerhedsservices og -analyser – smidigt, hurtigt og effektivt til gavn for vores kunder. Det er i al sin enkelhed grunden til, at vi har valgt at træde ud af Deloitte og genetablere Drawares aktiviteter som Dediko. Nu ser vi frem til igen at kunne komme tættere på vores kunder og løfte niveauet af cybersikkerhed så godt og effektivt som muligt.

Vores politikker og forretningsbetingelser

Herunder finder du links til vores politikker for handel, privatliv og cookies. Har du spørgsmål til disse, er du velkommen til at skrive til info@dediko.dk